The Hunger Project

The Hunger Project

The Hunger Project Nederland is onderdeel van een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor een duurzaam einde van chronische honger wereldwijd. In Afrika, Zuid-Azië en Latijns-Amerika ondersteunen zij mensen om op eigen kracht een toekomst op te bouwen zonder honger.

Als lid van het investeerdersnetwerk Odisha’s 100 maakt Wilco zich specifiek sterk voor vrouwelijk leiders in India. In de staat Odisha, een van de armste staten van India, traint en begeleidt The Hunger Project vrouwelijke dorpsraadsleden tijdens hun vijfjarige termijn. Zodat zij hun impact kunnen vergroten en we zo samen echte duurzame verandering mogelijk maken.

Naast een financiële bijdrage zet Wilco zich in om de aanpak van The Hunger Project en haar vrouwelijk leiderschapsprogramma te promoten onder haar werknemers, klanten, leveranciers en het eigen netwerk en zo ook andere mensen te inspireren een einde te maken aan de honger in India. The Hunger Project heeft de ANBI status en het CBF-keurmerk, en wordt consequent hoog beoordeeld op transparantie en impact.

“Investeren in het einde van de honger”