Duurzaam ondernemen

Verantwoord ondernemen zit in het hart van ons bedrijf; in de omgang met elkaar, met onze klanten en met het milieu. Daarom hebben we reeds in 2001 geïnvesteerd in een energiesysteem waarbij we de warmte hergebruiken ten bate van het hele bedrijf. Ook volgen we de arbo richtlijnen op de voet om een goed werkklimaat te kunnen garanderen.

Verantwoord omgaan met de oergrondstof van ons bedrijf: hout; heeft geleid tot aansluiting en certificering door het FSC ® en PEFC™. Werken met gecertificeerd papier betekent dat we gebruik maken van verantwoord geoogste houtvezel in het papier.

Ook mogen wij per 1 juli 2011 de claim neerleggen dat wij al uw producties CO2-neutraal produceren. De volledige CO2 uitstoot welke vrijkomt bij het productieproces binnen ons bedrijf (inclusief woon-werkverkeer van onze medewerkers) tot en met het afleveren door onze eigen wagens op uw afleveradres wordt gecompenseerd. Uiteraard behoort ook het milieucertificaat conform de norm ISO 14001 tot een geïmplementeerde standaard binnen ons bedrijf. Nu en in de toekomst volgen we de ontwikkelingen op de voet – in alle aspecten willen we een kwalitatieve, milieubewuste en pro-actieve partner zijn.

Het MVO jaarverslag 2018 kunt u hier inzien.