Nederlands  English  Deutsch  Francais 

Welkom bij Wilco | Printing & Binding

Drukkerij Wilco is een kleurrijk bedrijf. Dat zie je terug in ons logo, in de aankleding van ons pand en in de mensen die er werken. En dat zie je vooral terug in de producten die we met  zorg en aandacht maken. Uw boek, tijdschrift of brochure is bij onze drukkerij in goede handen. Omdat we van ons vak houden en dat mooie vak ook al meer dan vijftig jaar uitoefenen. En omdat duurzaamheid bij ons geen loze kreet is.

Wij hechten veel belang aan verantwoord ondernemen en dat laten we zien in de omgang met elkaar, met onze klanten en met het milieu. We zijn er trots op dat we ons sinds juli van dit jaar een CO2-neutraal bedrijf mogen noemen.

Al meer dan vijftig jaar innoveren, investeren en presteren wij als Wilco ten bate van klanten in binnen- en buitenland. Vakmanschap, techniek en verantwoord ondernemerschap met 220 medewerkers onder één dak.

Uitdagingen welkom!